Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden
Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van onze algemene voorwaarden, omdat deze voorwaarden op al onze leveringen van toepassing zijn.

Bestelling
Als u een keus heeft gemaakt uit ons grote aanbod aan smaakvolle gerechten of uit ons ruime assortiment verhuur kunt u uw bestelling doorgeven per telefoon via 073-5941433, per e-mail via info@partycateringschuurmans.nl of kunt u langskomen bij ons thuis aan de Bramerslandstraat 1 in Den Dungen.
Wij hebben de mogelijkheid om een aanbetaling te vragen van 50% van het totale bedrag. Mocht u onverhoopt uw bestelling willen annuleren dan rekenen wij 10% van het totaal te leveren bedrag. Als u zeven tot drie dagen van te voren wilt annuleren is dit percentage 50% en bij minder dan drie dagen is dit percentage 75%.

Levering
Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Bij bestellingen van bijvoorbeeld barbecues, salades of buffetten zorgen wij voor gratis borden en bestek. Daarnaast zorgen wij bij buffetten voor bezorging op de gewenste tijd en plek en presenteren het geheel op een aangeklede buffettafel. Verder sluiten wij uw tap gratis aan en leveren bij uw bestelling van drank gratis passend glaswerk. Wij zorgen ervoor dat u na uw feestje niet met ongeopende frisdrank en wijn blijft zitten, door deze gratis retour te nemen en u voor deze onaangebroken flessen niets in rekening te brengen. Fusten bier worden volledig in rekening gebracht indien het zegel verbroken is. Voor aankleding van een ruimte rekenen wij een uurloon van € 23,78 excl. BTW per arbeidskracht. Wilt u meer weten over de
mogelijkheden? Neem dan gerust met ons contact op.

Bezorgkosten
Bezorgen doen wij gratis binnen een straal van 5 kilometer vanaf Den Dungen al bij een bestelling vanaf € 50,00 excl. BTW. Valt het afleveradres buiten deze straal dan rekenen wij € 0.69 excl. BTW per extra kilometer. Bij een bestelling met een totaalbedrag kleiner dan € 50,00 excl. BTW zijn de basis bezorgkosten € 3,28 excl. BTW.

Betaling
U kunt bij ons uitsluitend per bank betalen, waarbij de betalingstermijn 14 dagen na factuurdatum is. Mocht u niet binnen deze termijn overgaan tot betaling kunnen wij (administratie) kosten in rekening brengen.

Verantwoordelijkheid
Als u bij ons producten huurt of bijpassende goederen ter leen bijgeleverd krijgt (zoals servies of schalen) bent u hiervoor vanaf levering tot retourneren verantwoordelijk. Wij zullen bij breuk en/of vermissing de vervangingswaarde in rekening brengen. Mocht u uw goederen niet schoon retourneren is dat geen probleem, wij zullen dan voor u afwassen tegen een vergoeding van € 1,31 excl. BTW per persoon en € 17,66 excl. BTW voor een geleende barbecue.

Wij hebben deze folder/website met de grootste zorg samengesteld, maar kunnen niet uitsluiten dat deze fouten bevat. De prijzen zijn geldig vanaf januari 2014, waarbij wij ons voorbehouden om (prijs)wijzigingen door te voeren.